Stansefabrikken Products AS

Stansefabrikken Products

Stansefabrikken Products AS er et selskap, som både eier, utvikler og selger produkter i det skandinaviske markedet.

Stansefabrikken Products er Norges ledende leverandør av elektroskap. Hos oss får du som kunde muligheten til å velge. Vi har et rikholdig utvalg av både NEBB, AltiEtt, TKS, Industriskap og kabelskap. I materialer fra plast, polyester, syrefast, aluminium til ordinært svart stål. Valget er ditt!
 
Vi ønsker å fremstå som en proaktiv, kompetent og troverdig partner for våre kunder og samarbeidspartnere.
 
Stansefabrikken har en rekke produkter fra Europas fremste produsenter og leverandører innen elektrobransjen i sitt sortiment. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til bolig, industri og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge. Med flott design, høy kvalitet, fleksible og unike løsninger til konkurransedyktige priser, så mener vi at vi leverer markedets beste og mest komplette produkter. Våre serviceinnstilte og kompetente medarbeidere hjelper deg frem til en riktig løsning og produkt. Tavleverksted og administrasjon er lokalisert på Borgeskogen i Vestfold. Logistikksenter og lager ligger på Øraveien i Fredrikstad. Alle våre ansatte er klare for å hjelpe deg!
 
Vi er lokalisert med administrasjon og salgskontor i Stokke. I Fredrikstad har vi et moderne distribusjonssenter og lager. Herfra leverer vi et brett spekter av elektroskap og postkasser. Vi har som mål å levere dagen etter ordre er registrert.
 

 
Stansefabrikken er en produsent og totalleverandør av elektroskap. Vi har det som en forpliktelse å videreutvikle elektroskap og bokser samt tilhørende produkter, slik at vi leder an i vårt marked. Det gjelder design og kvalitet, såvel som fleksible løsninger og konkurransedyktige priser.
 
Våre kunder skal oppleve oss med "glimt i øyet". Vi leverer det vi mener er markedets beste produkter. Våre serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg frem til et riktig produktvalg, og gir deg en god opplevelse av service, effektivitet og kvalitet.
 
Vi ønsker å møte installatøren og sluttkundens kvalitetsbevissthet også når de skal kjøpe komplette elektroskap. Det har vært vårt utgangspunkt når vi har utviklet vårt produktspekter.