Rehab Spesial

Ingeniør arbeid

Der hvor det er vanskelig med standard produkter.... Der hjelper vi til.

Spesial REHAB brosjyre

 
  • For gamle C, D og E skap
  • Ny front og sidevegger
  • Ny dør og ny lås
  • For helt og delvis innfelt skap
  • For påvegg skap
  • Montasjeramme ifølge IP2XC
  • 1, 2 eller 3 skinner á 16 moduler

En rekke boliger som er bygd etter krigen, er i årenes løp bygd om og renovert med nye kjøkken, bad samt en generell oppussing. Rekkehus og blokker har fått nye fasader, verandaer og uteplasser. Det estetiske og det funksjonelle har vært i fokus av egeninteresse og som et resultat av ønske om verdistigning på den generelle boligen.

De senere år har også brannsikkerheten blitt bedret med nye brannstiger, merkede rømningsveier, og nye brannslukningsapparater samt brannvarsling. Det å gjøre et stykke arbeid i sikringsskapet har kun vært en nødvendig kostnad for å få større kapasitet til alt mer effektkrevende apparater og moderne utstyr.

Med REHAB originalen fra Stansefabrikken fikk vi for noen år siden muligheten til å rehabilitere gamle NEBB skap hvor el og brannsikkerhet ble tatt på alvor. Flott moderne utseende, og til en overkommelige pris for sluttkundene. Stansefabrikken tilbyr spesialløsninger for rekkehus, blokker og boretslag hvor de gamle skapene er montert tett sammen slik at standard løsning ikke er mulig å montere. Om det er to, tre eller fire skap ved siden av hverandre, tett på hverandre eller sveiset sammen; - vi leverer spesialfronter slik at original REHAB ramme kan monteres!

Last ned skjema på nettsiden vår, for de forskjellige alternativene. Målsett tegningene og send de til oss med en forespørsel på pris og leveringstid. Riktig utført og målsatt tegning er kritisk og viktig, men likevell en fantastisk mulighet til oppgradering og mersalg! OBS. Vi gjør oppmerksom på at det bør være minimum 8-10 skapfronter for at dette skal bli regningssvarende.