Ledige stillinger

Logo

Stafa Industrier AS består av en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplate med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder gjennom kostnadseffektive løsninger og med forutsigbarhet på både kvalitet og leveringspresisjon. Stafa Industrier AS omsetter for ca. 400MNOK med god lønnsomhet. Vi har hovedkontor i Grimstad og produksjon i Fredrikstad og i vår industripark i Litauen. 
Stansefabrikken Products AS (SFP) er et selskap som eier, utvikler og selger produktene i det skandinaviske markedet. Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger innen elektroskap og postkasser. Vi er lokalisert med salgskontor på Borgeskogen utenfor Sandefjord, og i Fredrikstad. I tillegg har vi et moderne distribusjonssenter, fabrikk og lager i Fredrikstad. 

Stansefabrikken Products AS er det norske salgsselskapet i gruppen, og har salgsansvaret for Norge. Selskapet omsatte i 2018 for 129 millioner. Kundene er elektrogrossistene og forhandlere i hele Norge. Det er et overordnet mål i selskapets strategiplan å fortsatt generere lønnsom vekst. Selskapets hovedkontor ligger på Borgeskogen i Stokke. Hovedlageret vårt er lokalisert i Fredrikstad. 

På Borgeskogen har vi vår produksjonsenhet. Her produsere vi ferdigbygde boligsskap, styreskap, fordelingstavler, hovedtavler osv. for kunder. I tillegg til egne eide veilysbokser og klemmesett.

Vi har en stadig økende oppdragsmengde og trenger dyktige medarbeidere på produksjonslaget. 
 

Lagermedarbeider i Fredrikstad

Lagermedarbeider i Sandefjord

Tavlemontør

Innkjøpsansvarlig


(Trykk på aktuell stilling for utfyllende informasjon)