Ledige stillinger

Logo

Stafa Industrier AS består av en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplate med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder gjennom kostnadseffektive løsninger og med forutsigbarhet på både kvalitet og leveringspresisjon. Stafa Industrier AS omsetter for ca. 400MNOK med god lønnsomhet. Vi har hovedkontor i Grimstad og produksjon i Fredrikstad og i vår industripark i Litauen. 
Stansefabrikken Products AS (SFP) er et selskap som eier, utvikler og selger produktene i det skandinaviske markedet. Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger innen elektroskap og postkasser. Vi er lokalisert med salgskontor på Borgeskogen utenfor Sandefjord, og i Fredrikstad. I tillegg har vi et moderne distribusjonssenter, fabrikk og lager i Fredrikstad. 

Stansefabrikken Products AS er det norske salgsselskapet i gruppen, og har salgsansvaret for Norge. Selskapet omsatte i 2018 for 129 millioner. Kundene er elektrogrossistene og forhandlere i hele Norge. Det er et overordnet mål i selskapets strategiplan å fortsatt generere lønnsom vekst. Selskapets hovedkontor ligger på Borgeskogen i Stokke. Hovedlageret vårt er lokalisert i Fredrikstad. 

På Borgeskogen har vi vår produksjonsenhet. Her produsere vi ferdigbygde boligsskap, styreskap, fordelingstavler, hovedtavler osv. for kunder. I tillegg til egne eide veilysbokser og klemmesett.

Vi har pr. dags dato ingen ledige stillinger men setter pris på åpne søknader om du mener nettopp du kan tilføre oss noe. Vi vokser stadig og plutselig passer det for begge parter