Saks og kundebehandler

Stansefabrikken vokser og søker Saks og kundebehandler til vårt hovedkontor på Borgeskogen i Vestfold.

Stafa Industrier AS består av en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder gjennom kostnadseffektive løsninger og med forutsigbarhet på både kvalitet og leveringspresisjon. Stafa Industrier AS omsetter for ca. 400MNOK med god lønnsomhet. Vi har hovedkontor i Grimstad og produksjon i Fredrikstad og i vår industripark i Litauen. 
Stansefabrikken Products AS (SFP) er et selskap som eier, utvikler og selger produktene i det skandinaviske markedet. Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger innen elektroskap og postkasser. Vi er lokalisert med salgskontor på Borgeskogen utenfor Sandefjord, og i Fredrikstad. I tillegg har vi et moderne distribusjonssenter, fabrikk og lager i Fredrikstad.

 

Stansefabrikken Products AS er det norske salgsselskapet i gruppen, og har salgsansvaret for Norge. Selskapet omsatte i 2018 for NOK 125 millioner. Kundene er elektrogrossistene og forhandlere i hele Norge. Det er et overordnet mål i selskapets strategiplan å fortsatt generere lønnsom vekst. Selskapets hovedkontor ligger på Borgeskogen i Stokke.

Drives du av salg og kundeoppfølging gjennom etablering og utvikling av solide og langsiktige kunderelasjoner? Er du en teknisk kompetent person, gjerne med praktisk erfaring fra montør og eller saksbehandling?
Trigges du av å gi kundene det lille ekstra, med gode kalkulasjoner, tilbud og oppfølging? I en viktig og morsom rolle i et selskap hvor du kan gjøre en forskjell?

Som Saks og kundebehandler i Stansefabrikken Products AS vil nettopp det være hverdagen din.

Stansefabrikken har store vekstambisjoner og ny saks og kundebehandler på elektro vil være en sentral ressurs for å nå disse. Salg av produktene til grossister og indirekte salg til el-entreprenørene i Norge vil være hovedfokus.

Primæroppgaver:
Kundeoppfølging i form av kalkulasjon og tilbud, samt oppfølging av tilbud og ordre. Være en del av Stansefabrikkens telefon ekspedering og telefon support. Samkjøring, dialog og kontakt med resten av salgsavdelingen og produktansvarlige er en stor del av hverdagen.

Daglig oppfølging av installatører og grossister, alltid søke løsninger og optimalisering ved å benytte/prioritere produkter fra Stansefabrikken.

Du vil være en del av salgsavdelingen og rapportere til Salgssjef

Gjennom oppkjøpet av Larel AS våren 2018 har selskapet i dag anledning til å tilby sine kunder komplette skap med alle innholdsløsningene. Dette åpner et nytt og spennende markedssegment for Stansefabrikken.

Aktuelle kandidater har solid erfaring med saksbehandling og kundebehandling innen Elektrobransjen. Erfaring fra kalkulasjon og salg av tilsvarende produkter vil være en fordel, men ikke avgjørende.

Som kundebehandler søker du løsninger og optimalisering for egen arbeidsgiver og kunder. Og ikke minst, brenner for å oppnå høy kundetilfredshet.

Du er trolig kjent med hvordan verdikjeden i bransjen er, og hvilke tiltak og aktiviteter som genererer gode resultater.

Relevant formell bakgrunn vil være gruppe-L sertifikat, teknisk fagskole eller tilsvarende.

Som person er du strukturert, nøyaktig og pålitelig. Du har stor arbeidskapasitet og evne til å øke arbeidsinnsatsen utover normal arbeidstid i situasjoner eller perioder som krever dette.

Gode kommunikasjonsevner i engelsk og norsk er en forutsetning.

Være positiv og serviceinnstilt overfor kunder, og lojal overfor firmaet og kollegaer, samt være positiv bidragsyter til avdelingen ved å være støttende, hjelpende og spre entusiasme i laget.


Vi tilbyr en spennende stilling i et lønnsomt selskap i sterk vekst. I Stansefabrikken er det et godt kollegialt og inkluderende miljø, og gode rammebetingelser for å lykkes. Rett kandidat vil få konkurransedyktig fastlønn.

Ønsker du å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte med Salgssjef Brian Dreng Karlsen, på tlf. 97 09 12 24.