NABOX e-handel

Du trenger ikke hente pakker hos Posten eller i butikk mer!

Stadig flere handler på nettet. Til tross for det, tilbys det ikke en enkel og trygg måte å levere pakker helt hjem til folk. Er ikke mottaker hjemme for personlig overrekkelse, må handlende reise til kjøpesentret eller butikken for å hente sine pakker. Sammen med vår teknologipartner, Postlogi AS fra Bergen, introduserer nå Stansefabrikken Products det nye konseptet: NABOX

Product

NABOX er små, sikre pakkestasjoner som kan plasseres utenfor ytterdøren din. Flere naboer kan benytte den samme kassen. NABOX sørger for en trygg levering av dine bestilte varer helt hjem til deg uten at du selv behøver å være til stede.

 

Installasjon

NABOX plasseres ved hjemmet med enkel festing til vegg eller grunn. Det er ikke behov for strøm.

Størrelse

Standard NABOX består av 3 låsbare skap og er ikke større enn 62 x 40 x 40 cm. Ved behov kan det festes til flere låsbare skap.

Nøkler

Du benytter din egen mobil som nøkkel. En unik kode sendes deg for tilgang.

Registrering

Du registrerer deg enkelt som bruker på sikker hjemmeside.

Bestilling

Når du handler på nettet og gjør dine bestillinger i nettbutikk vil budselskap motta informasjon om at du ønsker levering til « din « NABOX.

Levering

Dine pakker leveres av budet til « din « NABOX. Du mottar en unik kode på mobilen og varene dine oppbevares trygt inntil du velger å hente dem.

Budselskaper

Alle distributører kan benytte NABOX etter at de er godkjente og har mottatt sine adgangskoder.

Retur

NABOX fungerer som et lite postkontor. Ønsker du å returnere mottatte varer, åpner du skap med mobilen din og legger inn retursending. Hentekode sendes automatisk til valgt budselskap.