Robust DPC elektronisk lås

Postkasse til borettslag/sameie med elektronisk lås

En ny hverdag for styrelederen i borettslaget. Nå eliminerer vi alle problemer med bortkomne nøkler. Borettslaget får full kontroll med hvem som har tilgang til hver enkelt postkasse, til enhver tid. Dette er en langsiktig investering med god økonomisk gevinst, samtidig som den forenkler hverdagen. Robust DPC med ny lås som styres av adgangskort og mobil er fremtidens postkasse. Trygg oppbevaring av post – nøkkelfritt.

Product
 • Sterk konstruksjon
 • Anbefales av Posten Norge
 • Lite plasskrevende
 • God plass til post
 • Lang levetid
 • Elektronisk lås

Robust DPC har lang levetid, og det kreves minimalt med vedlikehold for å opprettholde full funksjonalitet slik at bruker opplever en problemfri postkassehverdag.

Post og småpakker blir levert direkte i beboers trygt avlåste postkasserom, slik at beboer unngår å bruke tid på å hente småpakker på Posten. Robust DPC er en av de sikreste postkassene på markedet, slik at hver beboer kan føle seg trygg på at verdifulle forsendelser og personlig informasjon blir trygt oppbevart.

Robust DPC leveres med pene lakkerte overflater og funksjonelle, ryddige skiltlommer. Postkassene glir derfor sømløst inn i innemiljøet i oppgangen. Et ryddig og delikat helhetsinntrykk gir beboertrivsel som inspirerer beboerne til å ta godt vare på eiendommen. Robust DPC er produsert og lakkert i miljøvennlige materialer og det gjør den 100% gjenvinnbar.

Robust DPC er svært plasseringsvennlig, med sin godt tilpassede utforming. Den kan monteres 3 kasseseksjoner over hverandre, samtidig som alle Postens krav til plassering er ivaretatt.

Et adgangskort/brikke til alt. Robust DPC kan leveres i system med bygget for øvrig slik at hver beboer kan benytte samme adgangskort/brikke til hoveddør, postkasse, leilighetsdør og evt. annet.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og en hyggelig postkasseprat.

Se vår korte videopresentasjon av Robust, hva du må tenke på ved montering og alt du trenger å vite om låsene:

Beskrivelse

Det er mange grunner til at Robust er Norges desidert mest brukte postkasse i blokker og bygårder.

 • Anbefales av Posten Norge – problemfri postfordeling
 • Varig kvalitet - lang levetid gir god økonomi i investeringen
 • Netthandel – pakken kommer hjem til din postkasse
 • Sikkert mottak – bestilte pakker oppbevares trygt
 • Sterk konstruksjon – alle komponenter produseres i stål
 • Svært plasseringsvennlig – kan monteres i inntil 3 høyder

Robust DPC er beregnet på innendørs montering direkte på veggen eller innfelt i vegg. Den leveres med en postsonelås, som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at det lokale postbudet kan låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen slik at han har god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse.

Varianter

Robust DPC tilfredsstiller alle Posten Norge sine anbefalinger på størrelser, funksjoner og låser.
Posten Norge anbefaler at alle postkasser har en innvendig dybde på minst 160 mm.

 • Robust DPC leveres med 170 mm utvendig dybde.
 • Valgfri størrelse på brevluke, 6 mm eller 25 mm.
 • Robust DPC leveres i moduler av 2 til 5 postkasser.

Måltabell postkasse Robust DPC elektronisk lås

Antall rom

Bredde (mm)

Høyde (mm)

Dybde (mm)

2

576

400

170

3

862

400

170

4

1146

400

170

5

1431

400

170

 

Materialer og farge

 • Lakkert i miljøvennlig pulverlakk, farge RAL9002 Lys grå (*)
 • Produsert i normert stålkvalitet i tykkelse 1,25-1,5mm
 • Hengsler i rustfritt stål

 (*) Kan leveres i andre RAL farger, dette er bestillingsvare.

Lås

Postens sonelås leveres av Trioving (Assa Abloy), og det er kun postbudet som har nøkkel til denne låsen. Hver postkassedør har en elektronisk lås, basert på Mifare-teknologi. Vi leverer med 3 brikker, 1 som er master, og 2 som er beregnet for daglig bruk. Alle kjente adgangskort som benytter Mifare eller Desfire teknologi kan programmeres med masterbrikke til å styre postkassen. Beboerne kan derfor benytte samme kort til hoveddør, postkasse og leilighetsdør der det er installert adgangskontroll.

Montering og lås

Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet. Låsesmedene kan tilby både postkasser og montering, de kan levere tilbehør som postkasseskilt

og annet. Og ikke minst; de har dyktige montører som sørger for at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle lokalt. Stansefabrikken har også sin egen montasje-avdeling på Tranby, som leverer tjenester som montering, reparasjoner og vedlikehold i Stor-Oslo.

Merking

Robust DPC har 3 skiltlommer, en stor lomme beregnet for navneskilt og 2 mindre lommer beregnet for leilighetsnummer og skilt med «Nei til uadressert reklame». Skilt kan bestilles sammen med postkassene. Vi leverer hvite skilt med svart tekst i standard font. All tekst sentreres vertikalt og horisontalt og gir et ryddig inntrykk.

Design

Robust er den klassiske Sandberg postkassen som er brukt i blokker og bygårder gjennom mer enn 40 år. Den har beholdt sin tradisjonelle design, men har blitt modernisert i årenes løp for å tilpasse seg dagens behov for mottak av post. Dagens modell har tre skiltlommer – noe som gjør merkingen ryddig og entydig for den som fordeler post.

Kvalitetsgaranti

Vi har produsert Robust i nærmere 40 år og har god kjennskap til hvilke krav som stilles til design og kvalitet på postkasser i Norge. Våre postkasser har en forventet levetid på ca 30 år.

Vi er så trygge på våre postkassers kvalitet at vi gir 10 års garanti på alle våre systempostkasser.

Produsent

Robust DPC er designet og produsert av Stansefabrikken og er en moderne systempostkasse, en oppdatert versjon av de originale postkassene fra Nic B. Sandberg. Vi har erfaring med postkasser helt tilbake til slutten av 1970-tallet hvor vi startet med systemkassene våre, som vi er mest kjent for. Lang erfaring med produksjon av postkasser til det norske markedet gjør at vi vet hvor viktig funksjon og kvalitet er. Vi har et godt samarbeid med Posten Norge og kjenner godt til hvilke krav som stilles til postkasser i Norge.