Formfin med elektronisk lås

Formfin DPC er en postkasse med elektronisk lås

Formfin DPC er stilsikker, tidløs og framtidsrettet med elektronisk lås

Product
  • Lang levetid
  • Pen klassisk design
  • God plass til post
  • Sikker lås

Bestselgeren Villa Formfin nå med elektronisk lås! Enklere for deg - vanskeligere for ID-tyven.

Ønsker du å sikre posten din, må du ha en god lås! Formfin med elektronisk lås gjør det enkelt for deg. Den kan også åpnes med app for androidtelefon!

Formfin er vår bestselgende postkasse av flere grunner - det er god plass til avis og post, den har et tiltalende utseende, og den er av norsk design for et tøft norskt klima. Postkassen er av galvanisert stål, og har en miljøvennlig pulverlakk med en levetid på mange år. Det er en selvfølge at vårt flaggskip for villapostkasser skulle få æren av å være først ute med nyheten elektronisk lås!

SIKKERT OG SMART - BRUK YALE DOORMAN - ADGANGSBRIKKER - SMARTTELEFON

Nå kan du glemme nøkkelen uten problemer - har du Yale Doorman i inngangsdøren kan du benytte brikken din også på postkassen. I tillegg kan alle adgangsbrikker med MiFare teknologi brukes. Postkassen leveres bruksklar med to låsbrikker og én masterbrikke. Postkassen kan også låses opp med gratis app til din android smarttelefon med NFC!

Det medfølger 4 stk AA-batterier (alkaliske). Mot slutten av batteriets levetid vil låsen varsle med lydsignal, ved åpning av postkassen. Lydvarselen vil  gjentas ved et fastatt antall åpninger – og dersom batterier ikke blir skiftet kort tid etter siste varsling, vil postkassen benytte sin siste rest av strøm til å åpne kassen slik at den står klar for batteribytte. Bruksanvisning medfølger.

Postkassen er på lager i både Polarhvit og Grafittgrå, begge med lys grå innerlokk. Ekstra nøkkelbrikker i pakker á 3 stk kan bestilles i tillegg.

Høyde 42,5 cm Bredde 31 cm, Dybde 17 cm

Hva er Mifare?

Mifare opererer ved 13.56 MHz - dette gir korte bølgelengder og en berøringsfri kommunikasjon. Eksempler på kort med Mifare er:

  • Ruter reisekort
  • Kolombus reisekort i Rogaland, Østfold Lokaltrafikk reisekort
  • Yale Doorman brikker
  • Adgangskort til mange bygninger