Navneskilt til våre postkasser

Vi benytter en underleverandør for å produsere postkasseskilt. Skiltservice kjenner våre postkasser, og har mal for hvordan standard postkasseskilt skal se ut. Skiltservice leverer i løpet av 1-2 dager

Om du bestiller postkasser gjennom oss kan vi bestille skilt til postkassen samtidig. Er du bare ute etter skilt, ta direkte kontakt med Skiltservice.

Den raskeste måten å skaffe seg et nytt postkasseskilt, er å bestille via Skiltservice sin nettbutikk. Der er selvforklarende, og nødvendig informasjon må fylles ut for å fullføre en bestilling.


Det går også an å sende e-post, telefaks eller brev. Felles for disse er at bestillingen må inneholde informasjon som forteller hva som skal stå på skiltet og hvor det skal sendes. Så leverer Skiltservice i løpet av 1-2 dager.

Uansett hvordan dere velger å bestille skilt, er det viktig at deres postkasse er midlertidig merket slik at postbudet finner frem når skiltet skal leveres.


Kontaktinfo er som følger:

Skiltservice AS
Oredalsveien 94
1613 Fredrikstad
Fax 69307053

E-post: post@skiltservice.com
Nettbutikk: www.skiltservice.com

Vi håper dette er utfyllende informasjon. Dersom det skulle være ytterligere spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med Skiltservice.