Service

Vi har egen avdeling for salg og service plassert på Tranby i Lier kommune, og hjelper dere gjerne med montering av nye postkasser og demontering og bortkjøring av gamle.

Service
Kjøper dere postkasser fra oss, kan vi tilby demontering, montering og bortkjøring av gamle postkasser til en fordelaktig pris.

Har dere vært uheldige - utsatt for hærverk eller innbrudd - så kan vi utføre service og reparere så lenge det er mulig å få til et godt resultat. Vi kan samtidig vurdere om det rett og slett er nødvendig å bytte postkasser for at resultatet skal bli bra. Kontakt oss på e-post for å bestille service, så tar vi kontakt i løpet av kort tid.

Noen ganger forsvinner alle beboerens nøkler til postkassen. Da er låsbytte nødvendig. Vi kan bytte lås for dere, og levere 3 nøkler til den nye låsen.

Et annet alternativ er at vi sender dere en ny lås, med 3 nøkler, som dere bytter selv. Om det er enkelt? Ja, for den som kan det er alt enkelt. Det vil imidlertid kreve noe praktisk anlegg og erfaring. Men det er ikke uoverkommelig. Kontakt oss gjerne på e-post for å bestille låsbytte. Vi tar kontakt i løpet av kort td.


Vi samarbeider også nært med de fleste av landets låsesmeder. Alt vi utfører av service, reparasjoner og utskifting av gamle postkasser kan også din lokale låsesmed tilby deg. Følg med på våre forhandlersider.