Om UAB Stansefabrikken

The Chosen Partner

UAB Stansefabrikken er en produksjonsbedrift som eies av norske STAFA Industrier AS og som produserer produkter og tjenester basert på tynnplater i stål

Produksjonsprosessene er basert på moderne utstyr og nyeste teknologi. Noen av produkter vi lager er helt ferdige og klare til å bli sendt til sluttbrukere, da etter at vi har produsert deler, montert, testet og pakket.

Vi tilbyr også sourcing tjenester, dvs. innkjøp av tilleggskomponenter og tjenester.

Selskapet ble etablert i 2003 i Ukmergė, Litauen, og vår fokus er på kvalitet.

Fabrikken er på mer enn 10.000 kvadratmeter og den har rundt 250 ansatte.

I løpet av de siste årene har vi investert millioner av EURO i produksjonsutstyr. Mesteparten av investeringene har vært  CNC stansemaskiner, fiber laser, CNC knekkemaskiner og pulverlakkeringsanlegg.  

I 2012 kjøpte vi en helautomatisk stanselinje som er en av de mest produktive, og samtidig investerte vi i en ny pulverlakkeringslinje. Videre i 2015 installerte vi en ny fiber laser med ekstra utstyr. Disse investeringene vil ytterligere forbedre vår konkurransekraft og gi oss mulighet for videre vekst.

"Vårt mål er å bli en topp-nivå tjenesteleverandør innenfor vårt felt, og forsyne kundene med topp kvalitet. For å oppnå dette fortsetter vi med å utvide vår kompetanse og investere i utstyr og innføring av nyeste teknologi, "sier administrerende direktør i Stansefabrikken UAB, Nerijus Masalas.