Deflector Slukkegranat

Brann

DEFLECTOR SLUKKEGRANAT for slukking av branner i brannklasse A, B og F. Enkel og sikker å bruke til slukking av branntilløp på kjøkken, bil, båt, campingvogn, hytte og for å skape frie rømningsveier ut fra f.eks. bygning i brann.

  • Effektiv til slukking av branntilløp
  • Meget god slukkeevne
  • Ufarlig for mennesker og miljø
  • Etterlater ingen sekundærskader
  • Helt vedlikeholdsfritt
  • Lang levetid

Slukkegranaten aktiveres ved å kaste den hardt inn i konstruksjoner rett over brannen. Den har god slukkeevne som gjør at branntilløp slukkes raskt og effektivt. Som følge av dette reduseres skadeomfang og liv reddes.

 

Slukkevæsken i våre slukkegranater etterlater ingen sekundære skader, og er en miljøvennlig slukkevæske. Slukkevæsken er multifunksjonell, og slukker effektivt brann i faste organiske stoffer (for eksempel tre, papir, stoff etc.), ulike typer lettantennelige og lett brennbare væsker (for eksempel bensin, olje, sprit, fett etc.) brennbare gasser, vegetabilsk matolje (frityr), matfett og elektrisk utstyr opp til 1000V.

 

Når væsken kommer i kontakt med flammer blir en del omdannet til en ufarlig gass, som kveler brannen. Resten legger seg som en kjølende film over alle overflater, og begrenser mulighet for re-antenning.

 

  
TEKNISKE DATA:
Vekt: 700 g
Mål: Ø: 64 mm L: 197 mm
Mengde slukkemiddel: 500 ml
Lukt: svak ammoniakk
pH: 8 - 8.5
Brukstemperatur: - 50 C
Type slukkemiddel: Bonpet
Holdbarhet: 10 år
Konstruksjon: Plast
Slukkeegenskaper: Brennende materialer, inkludert fast, flytende og gassformige stoffer og brann i elektriske anlegg. Bonpet-slukkegranat kan slukker klasse A, B, og F branner innenfor et område på 8 kubikkmeter.