El i Midt

28. mars 2023 av
| No comments yet

El i Midt - Trondheim Messe: 

Kom og oppdag våre nyheter og produkter!

I morgen, den 29. - 30. mars 2023, vil Tapperiet på Dahls i Trondheim være vertskap for El i Midt - Trondheim messen! Dette er en flott mulighet for deg til å oppleve våre nyheter og produkter, og til å ha en hyggelig samtale med vårt team.

El i Midt - Trondheim er en messe som fokuserer på fremtidsrettede produkter og innovasjon. Her vil du kunne oppdage en rekke produkter og tjenester fra ulike leverandører og bedrifter som jobber med teknologi og elektro. 

Besøkende vil få muligheten til å se de nyeste produktene og tjenestene som er tilgjengelige på markedet, og snakke med fagfolk fra bransjen for å få svar på spørsmål og muligheten for å diskutere tekniske løsninger.

Arrangementet er gratis, og det vil være mat tilgjengelig for de besøkende. Det er også gode parkeringsmuligheter i nærheten av Tapperiet på Dahls, slik at det vil være enkelt for deg å komme deg dit.

Åpningstidene for El i Midt - Trondheim messe er 29. mars fra 10.00 til 17.00, og 30. mars fra 10.00 til 14.00. Vi håper du tar turen innom og utforsker alt som messen har å tilby!

Arrangementets hjemmeside: https://www.messeselskapet.no/_nyside/elimidt/


Logg inn to leave a comment