El i Vest

Bergen
19. oktober 2023 av
El i Vest
Stansefabrikken Products AS, Isabel Hamre
| No comments yet

Besøk Stansefabrikken på El i Vest Bergen!


Nå er det snart tid for en av årets mest spennende begivenheter for elektrobransjen – El i Vest elektro-messe! Og vi kan knapt vente med å ønske deg velkommen til vår stand. 


El i Vest Bergen-messen er et viktig møtested for elektrofagfolk, en arena hvor ideer deles, ny teknologi demonstreres, og forbindelser styrkes. Det er en begivenhet vi alltid ser frem til, da det gir oss muligheten til å møte kunder, utveksle kunnskap og vise frem hva vi har jobbet med den siste tiden.


På Stansefabrikken's stand vil du få muligheten til å delta i spennende fagprat med vårt team av dyktige selgere. Enten du er interessert i skreddersydde løsninger, industri, bolig, nye produkter eller renovering, er vi her for å svare på dine spørsmål og dele vår ekspertise med deg. 


For oss er El i Vest Bergen-messen mer enn bare en mulighet til å vise frem vårt arbeid – det er en mulighet til å bygge sterkere relasjoner og samarbeide med folk innen elektrobransjen.
Noter datoen: 25.-26. oktober! Vi håper du tar deg tid til å besøke vår stand, hilse på teamet vårt, se våre nyeste produkter og delta i interessante diskusjoner innen elektrobransjen. Vi ser frem til å møte deg på El i Vest Bergen-messen. Sammen kan vi skape nye muligheter og inspirerende partnerskap. Velkommen!


Åpningstider:

Onsdag 25. oktober kl. 10.00 - 17.00

Torsdag 26. oktober kl. 10.00 - 14.00

Adresse El i Vest Bergen:

Grieghallen / Edvard Griegs plass 1

5015 Bergen

For besøkende og påmelding for messe: https://www.messeselskapet.no/_nyside/elivest/


Gjengen du får møte i Bergen:

Brian Dreng Karlsen

Salgssjef Grossist & Installatør
bdk@stansefabrikken.no
+47 970 91 224

Frank Rostad

Salg & Regionsansvarlig  Vest

fro@stansefabrikken.no

+47 930 88 898

Steffen Godø Urke

Salgsansvarlig Havbruk & Industri
sgu@stansefabrikken.no
+47 922 88 275

Messekart: 
Logg inn to leave a comment