Kulturbrevet

Skrevet av Ida M.B

Det å bygge bedriftskultur er både spennende, krevende og morsomt. Og det tar tid. Og det er mitt ansvar! Gjennom de siste 16 månedene har vi gjennomført et generelt kompetansekurs i bedriften i regi av K2 kompetanse. Et av temaene som gikk som en rød tråd i mange av kurskveldene var nettopp bedriftskultur. En oppgave her var at de ansatte skulle beskrive hvordan det er å jobbe i Stansefabrikken. Et av disse "brevene" gjør meg spesielt stolt og jeg velger å dele det her:

Til Emma
Dette er en veldig trivelig arbeidsplass hvor det er høyt under taket, med gode og samarbeidsvillige kollegaer. 
På arbeidsplassen er vi delt i ulike avdelinger, som for eksempel lager, produksjon, salg og administrasjon. Men dette setter likevel ingen stopper for det sosiale samholdet og følelsen av tilhørighet i bedriften. 
Jeg kan gjerne gå en tur inn til selgerne, gutta på produksjon osv. for å slå av en prat eller ta en kopp kaffe. Her hos oss er det mye latter og moro, og selv om vi i stor grad er flest menn/ gutter på arbeidsplassen legger man svært lite merke til dette som kvinne. Vi er gode på å ta vare på hverandre og gjør alt vi kan etter kundenes behov. 

Mvh Ida

Kilde: Anders Besvold Hansen, LinkedIn 
https://www.linkedin.com/posts/anders-besvold-hansen_k2kompetanse-kompetansenorge-stolt-activity-6935229699476357120-F_uP?utm_source=linkedin_share&utm_medium=member_desktop_web

Logg inn to leave a comment

Strømsøyle med betalingsløsning
Strømuttak gjort smart!