Nytt merdeskap –

Skreddersydd for røkteren
25. mai 2023 av
| No comments yet

Endelig lanseres Stansefabrikken Products AS sine syrefaste merdeskap som hyllevare! Det betyr at du får nøkkelferdige strømdistribusjonsskap til din merd – komplett med brakett og alt som trengs for en enkel installasjon.

Skapet er utviklet i samarbeid med aktører i havbruksnæringen og er skreddersydd for norske røkteres behov med hensyn til braketter, monteringsvennlighet og fysisk størrelse.

— Vi deler Stansefabrikken sitt mål om å tilby skreddersydde løsninger for industri og havbruk. Det nye utvalget deres av syrefaste- og polyesterskap passer godt inn i røffe miljøer der kravene til produkter er høye – og det er ikke bare i havbruksnæringa, innleder Anders Hatlø, kategorisjef i Ahlsell.

Pilotprosjekt ble nøkkelferdig merdeskap

Den siste tiden har Stansefabrikken videreutviklet flere av produktene sine, med mål om å bli en mer komplett leverandør til havbruk og industri. Ett av produktene som har fått en real oppgradering er nettopp det nye merdeskapet for havbruksnæringa.

— Vi innleda et pilotprosjekt sammen med en anerkjent aktør i havbruksnæringen, som resulterte i dette nyutviklede merdeskapet. Skapet er robust og har selvsagt en utførelse og rustbeskyttelse som oppfyller kravene til elektriske installasjoner som skal stå i slike krevende miljøer, forklarer salgsansvarlig for Havbruk & Industri i Stansefabrikken, Steffen Godø Urke.

Den foretrukne partner

Et av grepene Stansefabrikken har tatt for å bli en enda bedre partner for havbruk- og industrikundene, er å å synligjøre spisskompetansen til industriavdelingen ovenfor industrimarkedet.

— Sammen med kanskje bransjens største lager på kapslinger lokalt, har vi en produktdesigner som gjør veien kort fra kundens forespørsel til en skreddersydd løsning. Dette gjør at vi kontinuerlig forbedrer, utvikler og utvider produktporteføljen vår. Vi har styrket oss gjennom oppkjøp av tavlebyggeren Tavle Teknikk AS. Tavle Teknikk AS innehar stor kompetanse på komplekse industrileveranser, forteller salgssjef Espen Stovnmo, som leder Stansefabrikken Products sin industriavdeling.

— Resultater er større valgfrihet og mer skreddersøm, som vi vet er viktig for kundene.


Produserer løsninger på forespørsel

For montøren er det mange fordeler med å få levert komplette løsninger på skreddersøm. Det er færre parter å forholde seg til, man slipper å montere sammen komponentene selv og, ikke minst, du får et tilpasset produkt.

— Vi har for eksempel levert ferdig koblede boligskap til leilighetsbygg, der skapene ble levert komplett og ferdig sammensatt. Som regel må man kjøpe komponentene hver for seg og så montere dem sammen selv, forteller Urke, som utdyper:

— Vi har også mulighet til å skreddersy merdeskapet ytterligere dersom noen har behov for tilpasninger. Faktisk skreddersyr vi løsninger for svært mange kunder innen industrisegmentet.


Mer komplett tilbud til våre industrikunder

Stansefabrikken Products AS sin satsing sammenfaller med Ahlsell sine mål om å bli en enda bredere partner for industrikundene våre.

Se utvalget fra Stansefabrikken i nettbutikken, eller ta kontakt med din lokale selger for å høre mer om mulighetene for skreddersøm!

Artikkel skrevet av Ahlsell.no https://www.ahlsell.no/nyheter/nytt-merdeskap-skreddersydd-for-rokteren/

Logg inn to leave a comment

Read Next
El i Midt