Stansefabrikken satser og blir større

Vestviken24.no
8. februar 2021 av
| No comments yet

Stansefabrikken Products AS, som blant annet har produkt- og salgsselskap på Borgeskogen, har inngått avtale om kjøp av virksomhetsområdet strømuttak for parkering, camping og marinaer, fra Defa AS.

Gjennom en offensiv vekst- og oppkjøpsstrategi har Stafa Industrier styrket datterselskapet Stansefabrikken Products AS ved kjøp av denne produktporteføljen, heter det i en pressemelding.

380 ansatte

Stansefabrikken Products er en del av Stafa Industrier AS, som med seks datterselskaper i dag har cirka 380 ansatte og en konsolidert omsetning på cirka 430. mill. Konsernet har en sterk finansiell ryggrad og klare ambisjoner om videre vekst gjennom organisk utvikling og en offensiv oppkjøpsstrategi rettet mot eksisterende og tilstøtende bransjer i Norge og Europa, heter det.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere overtakelse av dette produktområdet fra Defa, sier administrerende direktør i Stansefabrikken Products, Anders Besvold Hansen.

– Produktene passer veldig godt inn i vårt eksisterende produktsortiment. De gjør at vi blir mer komplette og når ut til flere kunder.

I overtakelsen inngår produksjon av stolper, fundamenter og elektriske komponenter, samt montasje. Porteføljen blir gjort tilgjengelig i markedet via elektrogrossistene.

Store ambisjoner

Stafa Industrier AS består av en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater.

Selskapet har store ambisjoner om vekst både organisk og gjennom oppkjøp. Det har hovedkontor i Grimstad, produkt- og salgsselskap i Stokke og produksjonsenheter i Fredrikstad og Litauen.

Defa er et norsk selskap, stiftet i 1946, med mer enn 400 ansatte på tre kontinenter.

Les saken her: https://www.vestviken24.no/vv24naringsliv/borgeskogen/oppkjop/stansefabrikken-satser-og-blir-enda-storre/s/5-83-123476

Logg inn to leave a comment