Tavle Teknikk på Borgeskogen

Vi er sterkere sammen!
7. september 2023 av
Tavle Teknikk på Borgeskogen
Stansefabrikken Products AS, Isabel Hamre
| No comments yet

En Allianse Av Kompetanse

Når to selskaper slår seg sammen, åpnes døren for en verdifull utveksling av kunnskap og arbeidskraft. Denne uken har vi gleden av å ha to av våre nye kolleger fra Tavle Teknikk hos oss på Borgeskogen.

Med betydelig kompetanse i bagasjen, ser vi frem til den kommende tiden sammen med Tavle Teknikk. Vi gleder oss til å knytte bånd med våre nye kolleger og utforske de mange mulighetene vi har sammen med dette flotte teamet!

Dette er steg videre i vår felles reise mot å skape innovative løsninger og fremme samarbeid på tvers av selskapene!

Stafa Industrier kjøper Tavle Teknikk

Gjennom sin vekst- og oppkjøpsstrategi har STAFA Industrier nå vesentlig styrket konsernets produktbredde og montasjekapasitet ved kjøp av Tavle Teknikk AS i Larvik.

STAFA Industrier AS, med sine åtte datterselskaper, har i dag ca. 400 ansatte og en konsolidert omsetning på i overkant av 600 millioner kroner.

Konsernet har en sterk finansiell ryggrad og klare ambisjoner om videre vekst gjennom både organisk utvikling og sin oppkjøpsstrategi rettet mot eksisterende og tilstøtende bransjer i Norge og Europa.

Ni ansatte i Tavle Teknikk

Tavle Teknikk AS er lokalisert i Larvik, er ni ansatte og omsetter for ca. 20 millioner kroner. Tavle Teknikk AS leverer el-tavler og elektrisk infrastruktur av høy kvalitet. De har vært i bransjen i hele 20 år, og kan vise til høy ordreinngang og stabil god lønnsomhet. Bedriften driver effektivt og opererer i et marked som gir godt utviklingspotensial. Tavle Teknikk AS tilbyr produkter og tjenester knyttet til elektrisk styring og tilhørende infrastruktur.

Tror på formidabel vekst

- For å fortsette den sterke veksten vi har hatt de siste årene er det et riktig tidspunkt å få inn en solid eier som kan bringe selskapet videre. Stansefabrikkens posisjon i el-grossist-markedet samt en voksende industrisatsning kombinert med våre produkter og kompetanse tror jeg vil resultere i en formidabel vekst for selskapet, sier Jan-Erik Gundersen, daglig leder og tidligere eier i Tavle Teknikk.- Tavle Teknikk er et spennende selskap som er godt etablert i et marked hvor vi har en klar strategi om å posisjonere oss ytterligere. Sammen kan vi tilby elektromarkedet ett mer komplett produkt- og tjenestesortiment som effektiviserer deres hverdag, sier Frank Wirum, adm.dir i Stansefabrikken Products AS.

Kompletterer hverandre bra

- Vi er veldig fornøyde med å kunne presentere oppkjøpet av Tavle Teknikk AS og ønsker alle medarbeidere velkommen til Stansefabrikken konsernet. Våre virksomheter kompletterer hverandre bra og vi ser store muligheter i å kunne vokse sammen og tilby enda bedre og konkurransekraftige produkter og løsninger til våre kunder, sier Jon Ragnar Westby, konsernsjef i Stansefabrikkengruppen/Stafa Industrier AS.


Han avslutter med å si att Stansefabrikken har en sterk ambisjon om å utvikle konsernet videre og er kontinuerlig på utkikk etter oppkjøpskandidater som kan komplettere våre produkt og underleverandørselskaper. Konsernet leverer sammensatte produkter og tjenester til en rekke skandinaviske og internasjonale industri og automotive selskaper.


Kilde: Pressemelding fra Stata Industrier

Logg inn to leave a comment