Masterdataansvarlig

Stansefabrikken Products AS vokser og søker Masterdataansvarlig

Søk på stillingen 

Trigges du av å gi det lille ekstra?

I en viktig og morsom rolle i et selskap hvor du kan gjøre en forskjell?

Arbeidsgiver: STANSEFABRIKKEN PRODUCTS AS

Stillingstittel: Masterdataansvarlig

Frist: 16.01.2023

Ansettelsesform: Fast

Stansefabrikken Products AS er det norske salgsselskapet i Stafa-gruppen, og har salgsansvaret for Norge. Selskapet omsatte i 2021 for ca. 120 MNOK. Våre kunder er elektrogrossister og forhandlere i hele Norge. Det er et overordnet mål i selskapets strategiplan å fortsatt skape lønnsom vekst. Selskapets hovedkontor ligger på Borgeskogen i Stokke/ Sandefjord.

Stansefabrikken har en rekke produkter fra Europas fremste produsenter og leverandører innen elektrobransjen i sitt sortiment. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til bolig, industri og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge. Mest kjent i Norge er Stansefabrikken for sine egenproduserte elektroskap og kapslinger.

Stansefabrikken er inne i en positiv utvikling, og ser stort potensiale for videre vekst.
Ny Masterdataansvarlig er en sentral ressurs for å nå våre målsetninger. Miljø og produktdata er essensielle markedskrav i dagens elektroverden sammen med stadig nye EU-krav og statlige regulativer.

Vi har drevet med stansing og bøying av metall i snart hundre år. Men i en stadig mer digitalisert verden må vi drive utviklingen for å ha en effektiv, miljøvennlig, bærekraftig og lønnsom drift. Vi er i vekst, og ønsker oss en ny kollega til en nyopprettet stilling med ansvar for miljø- og masterdata. Vi søker etter deg som har solid IT-kompetanse, er analytisk og synes bærekraft er en selvfølgelighet. Vi tror du er familiær med å jobbe med store datamengder, liker å knuse tall, og behersker Excel på et høyt nivå. Som Masterdataansvarlig i Stansefabrikken Products AS vil nettopp det være hverdagen din.

Noen typiske arbeidsoppgaver og innhold i jobben vil være:

 • Du vil ha hovedansvaret for å sikre at selskapet har korrekte og til enhver tid oppdaterte grunndata/masterdata i henhold til definerte parameter.
 • Innhente og registrere grunndata for nye produkter i sortimentet
 • Kvalitetssikring, vedlikehold og oppdatering av aktivt sortiment
 • Deaktivere utgående sortiment
 • Oppdatere rabattmatriser
 • Sikre korrekt produktdata og tekster
 • Sikre dokumentasjon/bilder/tekst i samarbeid med produkt/ salg og marked
 • Andre eksterne databaser som henter eller bruker data fra våre systemer
 • Koordinere og bli en ressursperson på miljødata og EPD.
 • Lede og delta i relevante prosjekter med leverandører og kunder.
 • Delta og bidra i interne miljø- og bærekraftprosjekter

Hvem ser vi etter?

 • Det vil være en fordel med bakgrunn innen masterdata/stamdata
 • Det kan også være relevant med en bakgrunn innenfor økonomi, regnskap eller tilsvarende
 • Du jobber nøyaktig og planmessig, og du liker tall- og databasejobbing
 • Du er analytisk sterk og er opptatt av struktur og detaljer
 • Du er en typisk lagspiller og trives med å gjøre dine kollegaer gode
 • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Generell høy brukerkompetanse på IT-systemer

Aktuelle kandidater har trolig relevant høyere utdannelse innen IT, logistikk, økonomi, varehandel eller tilsvarende, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Det vil være en stor fordel om du har kjennskap til arbeid med masterdata og tyngre erfaring i bruk av IT-systemer, eksempelvis som superbruker eller IT-konsulent.

Vi tilbyr en spennende stilling i et lønnsomt selskap i sterk vekst. I Stansefabrikken er det et godt kollegialt og inkluderende miljø, med en gjeng hyggelige og dyktige kolleger som du kan dele lunchbord med. Rett kandidat vil få konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser og gode muligheter for utvikling.

Er dette en mulighet som trigger motivasjonen din og du ønsker å vite mer om, kontakter du vår rekrutteringspartner SalesJobs ved Roar Isachsen, tlf. 957 07 457 eller e-post: roar@salesjobs.no.
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
 

Om arbeidsgiveren

Stafa Industrier AS består av en gruppe salgs-, produktutvikling- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater med tilleggstjenester. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder gjennom kostnadseffektive løsninger og med forutsigbarhet på både kvalitet og leveringspresisjon.

Stafa gruppen omsetter for over 600 MNOK med god lønnsomhet. Vi har hovedkontor i Grimstad og produksjon i Fredrikstad og i vår industripark i Litauen.

Stansefabrikken Products AS er et salgsselskap i Stafa gruppen, som både eier, utvikler og selger produkter i det skandinaviske markedet. Vi er Norges ledende leverandører av elektroskap mot boligsegmentet og har en bred produktportefølje av tilhørende produkter som gjør oss til en komplett leverandør til elektrobransjen. På vårt hovedkontor i Sandefjord har vi egen montasjeavdeling / tavleverksted som utfører skreddersøm til markedet.

For mer informasjon, se: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=285079741