Powersøylen

ET FLEKSIBELT OG SIKKERT VALG
12. mars 2021 av
| No comments yet

I mange år produserte Stansefabrikken dette for Jaco Produkter AS. Defa AS kjøpte dette produktet i 2004 og nå er ringen sluttet, da vi har overtatt produktporteføljen i sin helhet. Vi har valgt å kalle serien for Powersøylen.

Powersøylen passer godt inn i vårt eksisterende sortiment. Stansefabrikken Products AS er posisjonert som leverandøren med det bredeste sortimentet og antall varianter av sikringsskap, kapslinger og fordelingsbokser. Vi produserer i stål, aluminium, syrefast stål og har en rekke produkter i polyester og kunststoff.

Med vår posisjon i det norske markedet og anerkjennelse som kvalitetsleverandør, hviler det et ansvar på oss ved at også dette produktområdet skal tilfredsstille markedets forventninger og krav. Vi har gjort noen endringer i produktsortimentet allerede og vil fortsette med videreutvikling basert på markedets krav og ønsker.

Powersøylen fra Stansefabrikken har et stort bruksområde. Vi konsentrerer oss i hovedsak om strømuttak for parkering, camping og marina. Potensialet er langt mer enn det; Kjølevogner, busser/lastebiler, fiske- og yrkesfartøy, transportable brakker, lagercontainere, søppelkomprimatorer, spesialkjøretøy på flyplasser, torgboder, utendørsbelysning, juletrebelysning, elektrisk verktøy, elektrisk hageutstyr, idretts- og musikkarrangementer i tillegg til gravtinere på kirkegårder for å nevne noe.

Powersøylen er standardisert på de mest brukte variantene og disse skal du finne hos din lokale grossist.

I tillegg vil vi, i egen produksjon, kunne bygge Powersøylen akkurat slik du eller din kunde måtte ønske. Vi lagerfører alle produktene som inngår i sortimentet i egen hylle og kan levere spesialvarianter meget raskt. Produktene kan også leveres i andre farger (RAL) på forespørsel.

Powersøylen fra Stansefabrikken Products AS er produsert ihht Forskrift om Elektrisk utstyr. Produktene er CE-merket. EE forskriften om gjenvinning ivaretas gjennom vårt medlemskap i RENAS.

Powersøylen kan kun installeres av registrert installasjonsvirksomhet i henhold til gjeldende forskrift. Tilhørende normer NEK400:2018 viser hvordan forskriftens sikkerhetskrav oppfylles.

Vi håper du finner denne katalogen brukervennlig og praktisk og at den gir nødvendig informasjon og inspirasjon.

Har du spørsmål til oss så står vi alltid til tjeneste på:
E-post: info@stansefabrikken.no

Se produkter

Se mer

DEO Katalog

Last ned

Kontakt

Kontakt oss

Logg inn to leave a comment