Visste du at...

vi er en godkjent lærlingbedrift?

Visste du at Stansefabrikken er en godkjent lærling bedrift? I 2017 tok vi imot vår første lærling innen kontor- og administrasjonsfaget, og dette var begynnelsen på en spennende reise for oss. Å kunne veilede og utvikle unge talenter har ikke bare styrket vår virksomhet, men også gjort Stansefabrikken til et eksepsjonelt sted for læring og vekst. 

Året etter ønsket vi vår første lærling innen tavlemontørfaget velkommen til teamet vårt. Denne nye utfordringen har vært både givende og inspirerende. Mens vi møter nye utfordringer, får vi også muligheten til å dele vår erfaring og kunnskap med den neste generasjonen. Det er en glede å være en del av ungdommens reise, og å se dem blomstre og utvikle seg i løpet av tiden hos oss.


Ved å være en del av lærling-programmet bidrar vi ikke bare til å forme fremtiden for industrien vår, men også til å skape et positivt og støttende læringsmiljø for de som kommer etter oss. Stansefabrikken er ikke bare et sted for salg og produksjon, men også et sted for vekst, utvikling og fellesskap. Vi er stolte av å være en del av denne reisen og ser frem til å fortsette å forme fremtiden sammen med våre lærlinger.

Logg inn to leave a comment

2 Jubilanter på 2 uker! ​
Gratulerer til Brian D. K. 60 år og Trond R. G. 50 år!