Møt Stian Bergstuen

Vår nylig fagutdannede Logistikk operatør!
15. juni 2023 av
Møt Stian Bergstuen
Stansefabrikken Products AS, Isabel Hamre
| No comments yet

Vår nye fagarbeider! 

Stian Bergstuen er en av våre dyktige Logistikk operatører som nylig bestod fagprøven meget godt, med en høy kompetanse, ifølge sensorene.

Stian har siden oktober 2014 vært en verdifull ansatt hos oss, og høsten 2017 ble han fast ansatt i Stansefabrikken Products. Siden den gang har han jobbet som logistikk-arbeider i avdeling Fredrikstad.

I tillegg til jobben han gjør i Stansefabrikken er Stian gift, har en hund og noen av hobbyene hans er programmering og gitarspilling. 

I løpet av tiden Stian har vært hos oss, har han hatt en imponerende utvikling i bedriften. Han har også utviklet en egen app som vi bruker i dag for å spore alle leveranser fra våre diverse selskaper som Stansefabrikken Products, Home og Fredrikstad. Denne appen er unik og har gjort hverdagen vår enklere og kunder som etterlyser sine varer.
Denne appen er integrert med vårt nye ERP-system, sammen med Stians kreativitet og tekniske kunnskap har han muligheten til å legge til flere funksjoner og tilpasse appen etter behovene våre i fremtiden.

Gratulerer med vell overstått Stian! Vi er svært takknemlige og stolte av å ha deg med på teamet vårt i Stansefabrikken!

Logg inn to leave a comment