Produksjon av sterk- og svakstrøm tavler!​

Vi tilbyr produkter og bransjespesifikke løsninger og tjenester av høy kvalitet til rette tid. Vår målgruppe er installatører, maskinbyggere, industri, ventilasjon, pumpeleverandører og skip. Dyktige medarbeidere gjør det mulig å oppfylle våre kunders behov og krav hurtig og effektivt.

Kontakt oss

Hovedtavle

Vi bygger tavler opp til 7100A som er fult ut type-testet iht. IEC 439-1 og av høy kvalitet, godt dokumentert og til en konkurransedyktig pris.

Styreskap

Vi kobler og programmerer PLS og OP-paneler for enkle anlegg til mellomstore transportanlegg. Alarmdistrubusjon med melding på SMS. Vi leverer starterløsninger med soft start/stopp og frekvensstyringer med alle applikasjoner.

Fordeling

Vi bygger fordelinger opp til 630A i robust stålplateskap som er tilpasset mange formål og montasjesystemer. Bruksområde som industri, landbruk, sagbruk, boligblokker, offentlige bygg som skoler, eldresentra, sykehus og i offshore med mer.

Kobber

Vi utfører all skinnebearbeiding på vårt verksted. Ved hjelp av våre maskiner tilpasser vi skinner til brytere og skinnepakker enkelt og nøyaktig. Våre dyktige montører sørger for at arbeidet blir utført profesjonelt.

Kontakt oss!

Separate email addresses with a comma.

Torsvang 4, 3271 Larvik

+47 982 131 21​