– the chosen partner

Stansefabrikken Products

Om oss

Stansefabrikken Products er Norges ledende leverandør av elektroskap. Vi har det som en forpliktelse å videreutvikle el-skap og bokser samt tilhørende produkter, slik at vi leder an i vårt marked. Det gjelder design og kvalitet, såvel som fleksible løsninger og konkurransedyktige priser.

Hos oss får du som kunde muligheten til å velge. Vi har et rikholdig utvalg av både NEBB, AltiEtt, TKS, Industriskap og kabelskap. I materialer fra plast, polyester, syrefast, aluminium til ordinært svart stål. Valget er ditt!

Vi ønsker å fremstå som:
  • Proaktive
  • Kompetente
  • Troverdig partner for våre kunder og samarbeidspartnere

Stansefabrikken har en rekke produkter fra Europas fremste produsenter og leverandører innen elektrobransjen i sitt sortiment. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til bolig, industri og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge. Med flott design, høy kvalitet, fleksible og unike løsninger til konkurransedyktige priser, så mener vi at vi leverer markedets beste og mest komplette produkter. Våre serviceinnstilte og kompetente medarbeidere hjelper deg frem til en riktig løsning og produkt. Tavleverksted og administrasjon er lokalisert på Borgeskogen i Vestfold. Logistikksenter og lager ligger på Øraveien i Fredrikstad. Våre serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg frem til et riktig produktvalg, og gir deg en god opplevelse av service, effektivitet og kvalitet.

Vi ønsker å møte installatøren og sluttkundens kvalitetsbevissthet også når de skal kjøpe komplette elektroskap. Det har vært vårt utgangspunkt når vi har utviklet vårt produktspekter.


Stokke

Borgeskogen 8
3160 Stokke

Se på kartGrålum

Bjørnstadmyra 22
1712, Grålum

Se på kartLarvik

Torsvang 4
3271, Larvik (Torsvang Industriområde)

Se på kart

Her finner du nyttig informasjon om Stansefabrikken Products AS

Kontakt oss
Telefon:+47 458 65 940
E-post: info@stansefabrikken.no

Åpningstider
08:00-16:00 alle hverdager.

Organisasjonsnummer
878 646 762