Elektrotavler til store og små prosjekter!

Stansefabrikken avd. Larvik –
Tidligere Tavle Teknikk

Vi bygger styringstavler med all nødvendig dokumentasjon tilpasset kundens behov. Kvalitet er en viktig del av vår virksomhet, vi er nøye på kvalitetskontroller av våre produkter for å avdekke eventuelle avvik før produktet overleveres til våre kunder. Tavle Teknikk AS leverer produkter av høy kvalitet slik at du som kunde skal føle deg trygg på å velge oss som leverandør av elektrotavler.

Tavle Teknikk AS er en gjeng med arbeidsvillige og erfarene medarbeidere som vil stå på for deg som kunde!

Kvalitet – For å sikre best mulig kvalitet, benytter vi oss kun av anerkjente produsenter og leverandører som gir oss kvalitet og kompetansehevning i vårt firma og for våre ansatte. Vi har tett samarbeid med utvalgte partnere og er medlem av Norsk El-tavle forening.

Ansatte – Vi har i dag 9 ansatte, 7 montører og 2 i administrasjon. Våre ansatte har mange års erfaring og kunnskap med levering og montering av hoved- og fordelingstavler til alle typer bygg, industri og byggautomasjon. 

Løsninger for ditt behov – Vi tilbyr produkter og bransjespesifikke løsninger og tjenester av høy kvalitet til rette tid. Vår målgruppe er installatører, maskinbyggere, industri, ventilasjon, pumpeleverandører og skip.

Levering – Dyktige medarbeidere gjør det mulig å oppfylle våre kunders behov og krav hurtig og effektivt.